Bionext aan de slag met briefings

Hoe krijg ik wat ik in mijn hoofd heb goed op papier? Welke structuur moet ik aanbrengen in mijn briefings? Hoe krijg ik samenhang in het werk dat ik laat maken? Dit waren een aantal van de vragen die leefden bij de communicatie-professionals van Bionext. Tijd voor een opfrisochtend voor het hele team over het schrijven van briefings.

Petra Klören en Ingeborg van Egmond maakten een programma op maat waarin alle vragen beantwoord worden. Aan de hand van eigen briefings krijgen de deelnemers inzicht in wat werkt en wat beter kan. Door hun jarenlange ervaring met zowel het geven van briefings als het schrijven ervan hebben Ingeborg en Petra tal van tips die zij graag delen. De deelnemers zijn enthousiast over de workshop: erg nuttig om met elkaar de puntjes op de i te zetten in onze briefings, zo’n belangrijk onderdeel van het communicatieproces.