‘De inzichten vliegen me om de oren’

“De inzichten vliegen me om de oren.”

Soms krijgen wij zo’n leuk bericht over de mail, dat we het graag delen.

Beste Ingeborg,

Het Briefingboek is vanochtend bij mij binnen gekomen en ik moet zeggen; knap staaltje werk! Jullie schreven wat ik ook al een tijdje dacht: als er een boek met briefings zou bestaan zou ik het direct kopen. Was ik even blij toen ik gister een tip ontving van een collega…
Ik heb geen spijt van mijn aankoop. Sterker; ik ben er al bijna doorheen. Het leest heel makkelijk weg terwijl de inzichten me om de oren vliegen. Bedankt daarvoor.

Keep up the good work!

Met vriendelijke groeten,
Jeffrey Dral

Met het BriefingBoek willen wij communicatievakgenoten faciliteren om betere briefings te schrijven; als dat dan in de praktijk ook zo werkt is dat super! Dankjewel Jeffrey!